1
1
https://www.mobil.se/nyheter/apple-och-microsoft-samarbetar-for-att-skapa-framtidens-butik
569429
Nyheter
falskt
Framtidens mobilbutik

Apple och Microsoft samarbetar för att skapa framtidens butik

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/tfactory.jpg?itok=WMnFHy-s', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/tfactory.jpg?itok=TntsMn_L', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/tfactory.jpg', w: 950, h: 561, title: ' ' },]
Ny butik ska ha öppet dygnet runt och sakna personal.

I Seoul, Sydkorea, kommer butiken T Factory att öppna den 31 oktober, och det är en butik som har öppet dygnet runt och saknar personal. I stället ska artificiell intelligens hjälpa kunderna att hitta rätt produkter och att genomföra köp.

Det är bolaget SK Telecom Co som i samarbete med Microsoft och Apple öppnar butiken, som även kommer att innehålla produkter från Samsung.

För att kunna komma in i butiken krävs det att kunden registrera sig och det kommer att användas ansiktsigenkänning för att släppa in kunder. Väl på plats i den obemannade butiken kommer kunder själva att kunna jämföra och köpa mobiltelefoner och tillbehör, samt få hjälp med frågor och prisinformation av artificiell intelligens.

Det kommer även att erbjudas både virtuell verklighet och förstärkt verklighet för kunderna.

window.grumi = { key: '892c9379-5d76-4c64-8d3b-6559f949b7c2' };