1
1
https://www.mobil.se/nyheter/apple-watch-6-kan-vara-redo-att-lanseras
569172
Nyheter
falskt
Klockan slagen för 5-serien

Apple Watch 6 kan vara redo att lanseras

Slutsålda Series 5-modellar kan tyda på en snar lansering.

Apple brukar ha för vana att börja trappa ner försäljningen av en produkt när en nyare version i serien är på gång att lanseras. Denna vana i kombination med att det blir allt svårare att få tag på en Apple Watch Series 5 gör givetvis att ryktena om att Apple Watch 6 kan vara nära en lansering är hetare än någonsin.

Allt fler av Apples onlinebutiker världen över har börjat sätta Apple Watch Series 5 som "inte tillgänglig", vilket kan vara en tydlig indikation på en snar lansering av efterföljaren. När vi i skrivande stund tittar i Apples svenska webbutik så finns flera av klockmodellerna tillgängliga att beställa, men det märks också en hel del modeller som för tillfället inte går att köpa. Meddelandet som visas där leveranstid normalt ska stå är istället "Frakt och leverans: För tillfället otillgänglig".

Spekulationerna om när Apple kommer att visa upp inte bara en kommande Apple Watch utan även Iphone 12 är intensiva, men de flesta är övertygade om att det kommer att inträffa nu i september.

Det viskas dock inte bara om en Apple Watch 6 utan även om att Apple kan komma att visa upp en Apple Watch SE som skulle vara en billigare instegsmodell till Apples klockor.