Annons

Dagen med

Apple Watch klarar duschen

Första generationens smartklocka från Apple ska klara duschen och överleva dagen. Nu vet vi även när den presenteras på allvar.

Publicerad Uppdaterad

Apples nykomling i klockvärlden, kmmer som vi tidigare rapporterat i April är mer vattentålig än vi trott hittils. Källor har rapporterat till Igen.fr att Tim Cook gjorde ett besök hos Apple Store i Kurfürstendamm i Berlin och menat att den ska gå att ta med in i duschen. Exakt hur vattentät den är vet vi dock fortfarande inte.

Förutom oro för tätheten har tidiga rykten sagt att Apple haft problem med batteritiden i klockan. Men enligt källorna har Tim Cook sagt att den tagit honom igenom dagen på en laddning. Det lär komma som en lättnad för de miljontals som ryktas kommer att köpa Apple Watch under första kvartalet.

Presenteras i mars
Samtidigt har inbjudningar börjat gå ut till ett event den nionde mars då Apple ska berätta mer om klockan, antagligen med pris och släppdatum i fokus. Förhoppningsvis får vi även se den beryktade Ipad Pro och tolvtumsversionen av Macbook Air i samma veva.

Källa