Evan Blass publicerar bild

Är det här Oneplus 6?

Techläckaren Evan Blass har publicerat en bild som påstås föreställa den kommande smartphone-modellen Oneplus 6. Och om bilden är äkta så handlar det tvivelsutan om en riktigt snygg enhet.

Publicerad Uppdaterad

Techläckaren och redaktören Evan Blass är mer känd under sitt Twitternamn Evleaks. Han har ett exceptionellt fint facit när det gäller förhandsuppgifter och rykten, och därför är det lite extra intressant när just Blass nu publicerat en bild på det som han påstår föreställer kommande Oneplus 6, en telefon som förväntas dyka upp någon gång framåt slutet av juni. 

Tjusig design

Om bilden är autentisk verkar det onekligen vara en riktigt snygg enhet vi har att vänta oss. Det är aningen diffust vad det är för finish på bakstycket, men det skulle kunna handla om både trä och borstad aluminium. Oavsett vad det handlar om, så är det en mycket tilltalande enhet rent designmässigt. Telefonen är dessutom oerhört tunn. Men trots det har man – sannolikt till mångas glädje – valt att behålla den klassiska 3,5-millimetersutgången för hörlurar. Enligt ännu obekräftade uppgifter kommer Oneplus 6 att få Snapdragon 845-chipp och en skärm med bildförhållandet 19:9. 

Källa