Titta och lyssna

Asus ZenBeam Latte – en "mysig" projektor

Asus har lanserat en ny smidig projektor med inbygd högtalare som ska locka användare med sitt smidiga format och "mysiga" utseende.

Publicerad Uppdaterad

Asus har lanserat ZenBeam Latte, en läskburksformad liten manick som fungerar både som projektor och en högtalare. Asus menar att den ska vara lite mysigare med sitt tygklädda yttre och smidiga format. Det kan projicera på avstånd mellan 40 och 120 tum (en till tre meter), så det är inte en starkare projektor. 

Den har en inbygd högtalare som gör att den kan användas som en 10W bluetooth-högtalare. Förutom att den kan streama skärmen från din smartphone kan den även streama film från appen Aptoide TV. 

Batteritiden är 12 timmar för lyssning via högtalaren, men ska du titta på film är det tre timmar, vilket täcker in de flesta filmer (om du bara tittar på Sagan om ringen extended, så får du kanske leta efter en annan projektor). 

Säljstarten i Nordamerika är någon gång under andra kvartalet 2021, men priset är ännu inte satt och det finns inga uppgifter om svensk försäljning.

Källa