Soundcloud

Betaltjänsten Soundcloud Go Plus – nu till Sverige

Soundcloud lanserar nu sin betaltjänst Go Plus i Sverige och Norden, som sedan tidigare finns i flera andra länder. Den ger tillgång till Soundclouds alla låtar och artister.

Publicerad Uppdaterad

Den svenska musikströmningstjänsten Soundcloud har hittills inte haft någon betaltjänst för de svenskar som vill lyssna på de många nya artister som använder tjänsten som sin plattform för att bli upptäckta. Men nu blir det ändring på det. Idag inför Soundcloud sin nya betaltjänst Soundcloud Go Plus även i de nordiska länderna. Här får användarna tillgång till Soundclouds hela katalog med över 200 miljoner låtar. Du får även möjlighet att lyssna på musik utan att störas av reklam. Betaltjänsten gör också att du kan lyssna offline. 

Det här betyder också att användare av gratiskonton kommer att få sin musiklyssning avbruten av reklam, precis som i Spotify. Betaltjänsten gör också att artister kommer att få betalt när svenskar lyssnar på deras musik. 

Om du är betalande användare av Soundcloud Pro Unlimited, vilket är tjänsten som musikskapare kan använda, så får du Soundcloud Go Plus för halva priset. Är du student får du också betala halva priset.

Vad kostar det då? För Ios-användare ligger prislappen på 129 kronor i månaden och för webb- eller Androidanvändare kostar det 99 kronor i månaden.