Läcka

Bilder på den kommande Xiaomi 12-serien har läckt

Via bilder som publicerats på nätet kan vi se hur kameraklustret på den kommande Xiaomi 12-serien kommer att se ut. Det verkar inte vara några stora förändringar när det kommer till utseendet.

Publicerad Uppdaterad

Det sägs att Xiaomi ska lansera sin serie med beteckningen 12 den 12/12, alltså nu på söndag. Nu har baksidan av standardversionen dykt upp på bild och det gör ju att man kan få en liten bild av hur telefonen kommer att se ut. Framför allt avslöjar bilderna om de är sanna hur kameraklustret kommer att vara utformat. 

Som det ser ut kommer designen att likna den vi såg i 11-serien med en större kamera och två mindre. 

Huruvida den förhållandevis imponerande kameratekniken i Mi 11 Ultra som lanserades tidigare i år och visade sig ge riktigt bra bilder i många lägen får en fortsättning i 12-serien återstår att se. Den mobilen klarade sig ju väldigt bra i Mobils mobilkameratest tidigare i år och snubblade på målsnöret där Samsung Galaxy S21 Ultra istället var den som tog hem vinsten. Xiaomi var dock den telefon som presterade allra bäst bilder när man använde zoomen. Så vi får hoppas att de tar vidare den skarpa optiken även till nästa generation.

Källa