Avslöjar dubbelkameralösning

Bilder som påstås föreställa Xiaomis Mi Max 3 läcker ut

Den tredje versionen av kinesiska Xiaomis jättetelefon Mi Max är på gång, och nu har bilder som påstås föreställa enheten börjat cirkulera på nätet. Om bilderna är autentiska så vittnar de bland annat om att den nya enheten begåvats med en dubbelkameralösning på bakstycket.

Publicerad Uppdaterad

Det är inte 100 procent klart att den tredje generationens Mi Max kommer att heta just Mi Max 3. Relativt få uppgifter om specifikationer har dessutom dykt upp tidigare, så egentligen är inte särskilt mycket känt om enheten som nu påstås vara på de bilder som sprids på nätet. Men om vi antar att bilderna är äkta vara så framgår åtminstone en sak tydligt: Telefonen får en dubbelkameralösning på baksidan. 

Påstås få kraftfullt batteri

Tillsammans med bilderna kommer en del uppgifter om specifikationer, vars tillförlitlighet är omöjliga att bekräfta. Men enligt uppgifterna så får telefonen en 6,99-tumsskärm med bildförhållandet 18:9 (eller 2:1, om man så hellre vill), Snapdragon 635-chipp, 3 respektive 4 GB arbetsminne samt 64 respektive 128 GB lagringsutrymme beroende på version och ett enormt batteri på hela 5 500 mAh. Priset i Kina sägs landa på motsvarande cirka 2 135 kronor. 

Källa