Nya läckor

Bilder visar kamera och detaljer på Iphone 6

Bit för bit avslöjas allt mer om nästa Iphone.

Publicerad Uppdaterad

Medan Apple officiellt fortfarande inte sagt ett knyst om nästa Iphone råder det ingen brist på rykten och läckor kring vad som komma skall. Två nya modeller med 4,7 respektive 5,5 tum stor skärm tros vara i görningen från Apples sida och eventuellt kan lanseringen komma att ske den 9 september, enligt uppgifter i bland annat Wall Street Journal.

De senaste bilderna på vad som tros vara delar av någon av de förväntat två kommande Iphone 6-varianterna kommer från Feld & Volk, vilket är ett företag som låter folk lyxmodifiera sina telefoner bland annat med skal i olika exklusiva material.

Av bilderna att döma kommer nästa Iphone att ha en kamera som sticker ut en bit från enheten, vilket är i linje med tidigare via kinesiska Weibo läckta bilder på vad som ska vara 5,5-tumsvarianten av den kommande mobilen. Dessutom ser Apple-loggan ut att stå ut från baksidan samt uppges vara byggd i tåligt slitstarkt metallmaterial.

De nyläckta bilderna från Feld & Volk visar också baksidan av ett telefonskal samt vad som troligen är en del av en fingeravtrycksläsare. Dessutom tycks det som att telefonen fångad på bild kommer ha en annan utformning på volymknapparna jämfört med den runda utformningen av desamma på Iphone 5S.

Källa