https://www.mobil.se/nyheter/bildlacka-ar-det-har-oneplus-8
567662
Nyheter
Läcka vittnar om impopulär detalj

Bildläcka: Är det här Oneplus 8?

Vi väntar fortfarande på en eventuell Pro-version av Oneplus 7T, men innan dess bjuds vi på en bildläcka som påstås visa upp Oneplus 8.

Det är duon Onleaks och Cashkaro som återigen är i farten och har publicerat en bild som påstås föreställa nästa års Oneplus 8. Huruvida bilden är atuentisk eller inte är förstås i princip omöjligt att avgöra. Onleaks brukar dock vara rätt ute tämligen ofta, så omöjligt är det åtminstone inte. Och om man får tro bilden som nu publicerats så handlar det om en telefon som tycks få ett kamerahål i stil med det som bland annat Samsung använder på flera av sina telefonmodeller, istället för den mekaniska kamera av pop-up-typ som man försett Oneplus 7 Pro med, eller en sensorpanel á la Oneplus 7 och 7T.

Den här telefonen kommer sannolikt inte att presenteras förrän framåt våren, och även om bilderna som dykt upp är autentiska så kan mycket fortfarande förändras. På torsdag är det dags för ett lanseringsevent för Oneplus igen, och då kommer vi troligen att få se Oneplus 7T Pro.