Påstås vara pressbilder

Bildläcka avslöjar Xperia XA2, XA2 Ultra och L2

En läcka med påstådda pressbilder på Sonys kommande telefonmodeller XA2, XA2 Ultra och L2 har nu dykt upp. Om bilderna är autentiska så visar de bland annat att samtliga av telefonerna får fingeravtryck-sensor på bakstycket.

Publicerad Uppdaterad

Läckor och obekräftade uppgifter bör förstås alltid betraktas med en rejäl dos skepsis. Så även de här bilderna, som påstås föreställa tre av Sonys kommande mellansegments-enheter. Det går dock inte att komma ifrån att renderingarna ser mycket övertygande ut, och de rimmar också med de förhandsrykten som cirkulerat. Det handlar om Xperia XA2, XA2 Ultra och L2. Om bilderna nu är autentiska så vittnar de bland annat om att alla de tre telefonmodellerna kommer att ha fingeravtrycksläsare på bakstycket. 

Presenteras på CES eller MWC

XA2 Ultra ska enligt tidigare uppgifter komma med en 1080p-upplöst 6-tumsskärm, frontkamera på 15 megapixlar, bakkamera på 21 megapixlar samt Qualcomms Snapdragon 630-processor. XA2 sägs få en skärmstorlek på 5,2 tum och en lite enklare selfiekamera på bara 7 megapixlar, men i övrigt samma specifikationer. Mindre är känt om L2, men det finns uppgifter om 720p-skärm på 5,2 tum och att även den telefonen får ett Snapdragon 630-chipp. Sony kommer sannolikt att offentliggöra telefonerna antingen i samband med CES-mässan nästa vecka, eller i samband med Mobile World Congress i Barcelona i februari. 

Källa