Läckta bilder

Bildläcka kan ha avslöjat detaljer om Galaxy Note 8

Poyoco Techs bilder på Galaxy Note 8 ”bekräftar” flera rykten.

Den etablerade techläckaren Poyoco Tech har publicerat skisser som påstås föreställa Samsungs kommande phablet-flaggskepp Galaxy Note 8. Och om bilderna stämmer, så bekräftar de många av de rykten som cirkulerat på sistone.

Publicerad Uppdaterad

Huruvida de läckta bilder som Poyoco Tech nu publicerat på Twitter verkligen är autentiska går förstås inte att säga. Men, de tycks hur som helst rimma med de uppgifter om enheten som cirkulerat hittills.

Ingen fingeravtryckssensor

Precis som på de renderingar som tidigare dykt upp så sakner enheten en dedikerad plats för en fingeravtryckssensor, både på fram- och baksidan, vilket skulle kunna vara en indikation på att den sitter under skärmglaset. Dessutom har enheten dubbla kameralinser på baksidan, vilket skulle innebära att Galaxy Note 8 blir den första Samsung-telefon som får dubbelkamera. 

AKG-logga

Det lär knappast komma som en besvikelse för audiofiler om AKG-loggan som pryder bakstycket på telefonen på bilden indikerar att det tidigare Harman-ägda företaget, som nyligen köptes av Samsung, står för högtalarna och möjligen även annan ljudrelaterad elektronik. Galaxy Note 8 förväntas presenteras någon gång runt slutet av augusti eller i början av september. Färska rykten gör gällande att Samsung jobbar ihärdigt för att komma före Apples Iphone-släpp, som väntas ske i september. 

Källa