Ser onekligen sober ut

Bildläcka kan ha avslöjat hur Oneplus 7 ser ut

Bilder från en okänd skaltillverkare som publicerats på Slashleaks kan ha avslöjat hur kommande Oneplus 7 ser ut. Och om bilderna är autentiska så tycks det handla om en mycket tjusig telefon.

Publicerad Uppdaterad

Renderingar som påstås föreställa den kommande telefonmodellen Oneplus 7 har publicerats på Slashleaks. Bilderna kommer från en okänd skaltillverkare och visar en oerhört sober telefon, som man åtminstone kan hoppas är autentisk. Fronstycket består i princip helt och hållet av skärmyta, och telefonen har varken kamerahål eller sensorpanel, något som rimmar med tidigare rykten om att telefonen ska få en pop-up-kamera för selfies. 

Trippelkamera

Bilderna visar också att telefonen har en trippelkamera på bakstycket samt att Oneplus valt att köra vidare på sitt koncept med telefoner utan klassisk hörlursutgång. Att Oneplus har en telefon med 5G-stöd är klarlagt sedan tidigare, men om det handlar om en variant av Oneplus 7 eller om en helt annan telefon är ännu oklart. Den enhet man visade upp i samband med MWC var dessutom kamouflerad, så det går inte att bedöma om de läckta bilderna överensstämmer med designen på den. Som alltid när det gäller bildläckor så är det vettigt att förhålla sig en smula skeptisk till dem. 

Källa