Alla tre modellerna avslöjade

Bildläcka påstås visa Galaxy S20, S20 Plus och S20 Ultra

Renderingar från 91Mobiles/Ishan Agarwal

Det är inte långt kvar till dess att Samsung offentliggör sina nya flaggskeppstelefoner i Galaxy S20-serien. Och som så ofta numera, så tycks bilder ha läckt ut som redan på förhand avslöjar hur telefonerna ser ut.

Publicerad Uppdaterad

Det är techläckaren Ishan Agarwal som har tillhandahållit de nya renderingar som nu publicerats av 91Mobiles och som visar upp Samsungs nya Galaxytelefoner. Galaxy S20-serien kommer att presenteras i samband med ett event den 11 februari, så det är inte så långt kvar till dess att vi får facit. Men givet Agarwals tidigare facit när det gäller läckor och förhandsuppgifter så lutar det åt att de här bilderna är korrekta. Galaxy S20 och S20 Plus skiljer sig inte nämnvärt åt rent utseendemässigt. Den förstnämnda har dock en något mindre skärm och dessutom saknas en fjärde lins på den rektangulära kameramodulen baktill. 

Den mest intressanta telefonen är förstås S20 Ultra, som får en lite annorlunda kameramodul på baksidan. Den är lite mer kompakt och mindre avlång än på de två enklare modellerna, och den ska vara rustad med en periskoplins som ger 10 x optisk zoom samt 100 x digital zoom. Samsung tycks dessutom ha valt att kalla det hela för ”Space Zoom”. Samtliga telefoner ska enligt uppgifterna som läckt ut tillsammans med bilderna komma i färgerna Cosmic Black, Cosmic Blue och Cloud Blue. Även europriserna har läckt ut, och enligt dem så skal S20 kosta 899 euro medan S20 5G går loss på 999 euro. S20 Plus 5G ska kosta 1 099 euro medan S20 Ultra 5G får ett pris på 1 349 euro (såvida man inte väljer varianten med hela 512 GB lagringsutrymme som kostar 1 549 euro). 

Källa