Kampanj

Boka Galaxy S7 - få Gear VR på köpet

Även vi svenskar får en VR-hjälm på köpet när vi bokar en Galaxy S7.

Publicerad Uppdaterad

Under gårdagens presentation av Samsung Galaxy S7 och S7 Edge nämnde Samsung att alla som förhandsbokar någon av telefonerna kommer att få Gear VR på köpet.  Även om det låter bra behöver det inte betyda att det gäller även för Sverige.

Nu när telefonerna börjat komma upp hos diverse återförsäljare verkar det däremot som att även vi svenskar får ta del av erbjudandet. Tittar vi på Prisjakt för Galaxy S7 Edge ser vi att bland annat Webhallen, Cyberphoto, Komplett, Netonnet och Tele2 ger dig en Gear VR på köpet (Dustin och Telenor nämner inget om det i skrivande stund, så hur det fungerar via dem återstår att se). 

Priset för en Galaxy S7 Edge med säljstart 11 mars landar på 8290 kronor, medan en Galaxy S7 i sin tur går loss på 7290 kronor. Båda modellerna refererar till utförandet med 32 gigabyte lagring och det är oklart om vi får någon annan variant i Sverige än så länge.

Uppdatering: Även Elgiganten hälsar att de kör erbjudandet och även att kunder som förhandsbokar får sin enhet tre dagar innan lansering, det vill sägs den åttonde mars istället för elfte.