Drinkmixer

CES: Ifit fixar te och smoothies åt dig

Ifit satsar på att finnas överallt i ditt liv. Underligast i deras bås är den automatiska drinkmixern.

Publicerad Uppdaterad

Ifit satsar hårt på att finnas överallt i ditt liv för att kunna mäta din hälsa. Ifit Fuse (ej kopplad till deras webbtjänst) ger dig aromaterapi, Ifit Tru scale är deras svar på Withings som även mäter mängden vatten och muskelmassa i kroppen utöver vikt och fettmängd, Ifit Bed och sleep pad mäter din sömn och håller sängen i rätt temperatur, tillsammans med Nordictrack släpper de ett sitt/ståbord med inbyggt promenadband som loggar dina motionsstats, samma sak gäller Pro-form som har både ett löpband och ett hemmagym som kopplas till Ifits webbtjänst. Utöver det gör de även ett par löpardojor med inbyggd teknik för löparanalys och de är även partners med Sony för att deras tjänst ska finnas tillgänglig på Sony Smartwatch 3. De har även inte mindre än åtta egna klockor och aktivitetsband som gör allt från att räkna steg till att ha fullfjädrad gps och höjdmätare inbyggda (några av dem är även utformade mer som klassiska armbandsur för att de ska passa överallt i din vardag).

Reebok-sko med löparsensor kopplat till ifit.
Ifits olika klockor och armband
Ifit Tru Scale

Skojigast i montern är Ifit Mix, som tillsammans med de näringsplaner du sätter upp via tjänsten kan göra hälsodrycker eller te åt dig. Toppen av enheten har en bunt fack för råvaror och sedan kan du enkelt välja vad för dricka eller te du vill att maskinen ska spotta ur sig. Den första versionen kan dock inte styras från mobilen, men det hoppas vi på till version två.

Ifit finns idag till både Android och Ios samt i webbform. Prylarna här finns antingen redan idag eller kommer att släppas under 2015.