1
1
https://www.mobil.se/nyheter/comviq-lanserar-familjeabonnemang-0
570384
Nyheter
falskt
30 GB åt var och en

Comviq lanserar familjeabonnemang

Tele2:s varumärke Comviq har nu ett eget familjeabonnemang, som skiljer sig från andra erbjudanden med att var och en har sin egen datapott.

Comviqs familjeabonnemang fungerar så, att den som är huvudansvarig för abonnemanget måste ha ett vanligt Comviq-abonnemang med pott på minst 30 GB för 275 kronor i månaden, men det går även att ha ett abonnemang med större pott. Varje familjemedlem du lägger till får sedan ett abonnemang med en pott på 30 GB för 145 kronor i månaden.

De flesta familjeabonnemang från andra operatörer har annars en datapott som alla i familjen delar på. Ska du köpa ett separat mobilabonnemang med 30 GB datapott kostar det minst 239 kronor i månaden enligt vår prisjämförelsesajt, och för 149 kronor får du som bäst 10 GB.

Jämför vi en familj med fyra medlemmar kostar Comviq familjeabonnemang 710 kronor i månaden givet att huvudabonnemanget har 30 GB pott. Som jämförelse kostar Tres familjeabonnemang 799 kronor i månaden för fyra personer, men då med obegränsad datapott till var och en.

Sedan spelar det förstås också roll vilket mobilnät abonnemanget använder och om den operatören har bra täckning där du befinner dig mest. Comviqs familjeabonnemang använder föga överraskande Tele2:s nät.

Mobils prisjämförelsesajt hittar du här.

Ämnen