Nedräkning

Då släpps Asus Zenfone 8

En sida med en nedräkning utan direkta ledtrådar är vad som presenterats av tillverkaren Asus inför lanseringen av Zenfone 8. Men vissa tidigare läckor ger en del hintar om vad som kan komma.

Publicerad Uppdaterad

Asus har lanserat en sida med en nedräkning till lanseringen av efterföljaren till Asus Zenfone 7 Pro som hade den intressanta kameralösningen med ett vikbart kamerakluster som därför kunde användas både framåt och bakåt. Efterföljaren Zenfone 8 presenteras på nedräkningssidan med de två fraserna "Big on performance. Compact in size."

Utöver de två, egentligen hyfsat intetsägande fraserna har det inte läckt ut så väldigt mycket om Zenfone 8. Det har sagts att den ska drivas av Qualcomms Snapdragon 888. Det har också ryktats om en separat vikbar telefon vilket sannolikt skulle innebära att alla modeller i Zenfone 8-serien inte får den tidigare vikbara kameran. 

Rykten kring en mindre variant kallad Zenfone 8 Mini har också cirkulerat. Med sina 5,92-tum stora skärm är den inte lika liten som Iphone 12 mini. Skärmen ska dock ha 120Hz uppdatering och ha en separat framåtriktad kamera, vilket skulle betyda att den inte skulle ha den speciella vikbara kameran som gjorde Zenfone 7 unik. 

Lanseringen av Zenfone 8 sker den tolfte maj. 

Källa