Hasselblad och knapp för tyst läge

Då släpps Oneplus 11 5G: Officiell inbjudan och flera detaljer avslöjade

Oneplus har bjudit in till lanseringen av Oneplus 11 5G och Oneplus Buds Pro 2. Samtidigt väljer bolaget att avslöja lite av det vi kan vänta oss.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus kallar lanseringseventet för Cloud 11, en anspelning på det engelska uttrycket att vara “on cloud nine”, motsvarande att vara i sjunde himlen och alltså vara väldigt lycklig. De produkter som Oneplus hoppas ska framkalla de här känslorna hos användarna och som man berättar lite om redan nu är Oneplus 11 5G och hörlurarna Oneplus Buds Pro 2. 

Lanseringen sker den 7 februari 2023 i New Delhi i Indien och i en film på Youtube så avslöjar Oneplus två egenskaper som telefonen kommer att ha när den presenteras nästa år. Den första är att Hasselblad samarbetar med Oneplus kring kamerorna i telefonen och den andra är att skjutreglaget, den fysiska knappen för att aktivera tyst läge, gör comeback på Oneplus 11 5G.

Vi får även se en bild på enheten, en närbild på kamerahuset som du ser här ovan, och den stämmer överens med tidigare läckor och rykten som cirkulerat. Oneplus har för vana att släppa smakprov på vad som ska lanseras i omgångar innan det officiella lanseringseventet, så fler detaljer kommer säkert framöver fram till februari. De säger också idag att Oneplus 11 5G ch Oneplus Buds 2 Pro är två av de produkter som ska visas på eventet så det är inte uteslutet att det kommer fler.