Lurar, plattor, spel

Då visas nya Windowslurarna

I början av oktober kör Microsoft ett stort event kopplat till Windows 10.

Publicerad Uppdaterad

Igår kväll gick det ut inbjudningar till utvalda journalister för ett event i New York den sjätte oktober. Microsoft och ”spännande nyheter om Windows 10-enheter” stod bakom det hela, vilket gör att vi nu vet när vi kommer få se Lumia 950 och Lumia 950 XL (eller vad Microsoft nu väljer att kalla dem).

Rimligen får vi även mer information om när Windows 10 för mobiler släpps till befintliga telefoner samtidigt som vi får se de nya lurarna.

Men det ryktas inte bara handla om telefoner under eventet. Windows 10 ska ju knyta samman alla Microsofts produkter, vilket har dragit igång spekulationer om att vi kommer att få se en hel del annat också.

Dels snackas det om en Surface Pro 4, denna gång i storlekarna 13 tum och även en ”större” modell (storleken är mest en gissning just nu). Samtidigt väntas även en ny version av Xbox one visas upp för att matcha de nya Windowsfunktionerna som ska komma i dess höstuppdatering. Det är även tal om att vi får se version två av Microsoft Band, så det finns en hel del att hoppas på inför eventet.

Givetvis kommer vi på Mobil att livebevaka eventet, så häng på oss den sjätte oktober helt enkelt.