Operatör råkar avslöja (nästan) allt

Det här är specifikationerna för Googles Pixel 7-mobiler

En operatör i Taiwan råkade publicera i princip fullständiga specifikationer för Googles Pixel 7-modeller.

Publicerad Uppdaterad

Den taiwanesiska operatören råkade publicera produktbladen för Googles bägge Pixel 7-modeller. Informationen lockades snabbt bort igen, men inte snabbt nog.

Specifikationerna avslöjar att både Pixel 7 och Pixel 7 Pro kommer att utnyttja Googles nya Tensor G2-processor. Pixel 7 kommer att ha 8 gigabyte minne och Pro-modellen 12 gigabyte, bägge kommer dock att finnas med antingen 128 eller 256 gigabyte lagring. Andra likheter mellan de bägge modellerna är biometrisk inloggning med fingeravtrycksläsare och ansiktsavläsning, Titan M2-säkerhetskrets, IP68-klassificering, samt stöd för trådlös laddning. Däremot framgår det inte av specifikationerna vilken effekt vare sig trådlösa eller trådade laddningen kommer att erbjuda. Det finns inte heller någon information om batterikapacitet, bara att de ska ha upp till 24 timmars batteritid.

De stora skillnaderna mellan de två modellerna handlar framför allt om skärmen och bakre kameramodulen.

Pixel 7 kommer att ha en 6,3 tum stor skärm med FHD+-upplösning och stöd för 90 Hz, medan Pixel 7 Pro är 6,7 tum stor LTPO-skärm med QHD+-upplösning och stöd för 120 Hz.

När det gäller kamerorna har bägge en frontkamera på 10,8 megapixel med stöd för 4K-video, och på baksidan en 50 MP vidvinkelkamera samt en 12 MP ultravidvinkelkamera. Skillnaden är att Pro-modellen dessutom har en 48 MP telefotokamera med 5x optisk zoom.