Första bilden på UV-sensorn?

Detaljerade bilder på Galaxy Note 4

Så här kommer troligen nästa modell i Galaxy Note-serien att se ut.

Publicerad Uppdaterad

Nyfiken på hur Galaxys kommande Note 4 kommer att se ut? En månad innan den troliga lanseringen i samband med IFA-mässan i Berlin har nu nya detaljerade bilder på vad som troligen är den kommande telefonen läckt ut via GSM Arena.

Bilderna ser ut att bekräfta tidigare uppgifter om att telefonen ska ha en metallinramning och i ena kanten skymtas också en pekpenna för mobilen i fråga. Jämte kameragluggen på baksidan av telefonen sitter vad som ser ut att vara en pulsmätare, vilket också det är i linje med vad som tidigare surrats om kring den kommande telefonen. Bredvid den tycks dessutom också någon annan sorts sensor sitta - kanske är det den UV-sensor som telefonen påståtts vara försedd med enligt tidigare uppgifter i koreanska medier.

Rykteskarusellen inför Samsungs presstillställning i september gör även gällande att prestanda för Note 4 kommer vara bättre än för nuvarande flaggskeppet S5. Medan uppgifter om specifikationer för telefonen vad systemchip och processor beträffar fortfarande lyser med sin frånvaro, så tros skärmen på Note 4:an, precis som på föregångaren Note 3, vara 5,7 tum stor. Däremot väntas upplösningen på OLED-skärmen vara högre och leverera en upplösning på 2560 x 1440 punkter.

Källa