Få saker är nu okända

Dokument avslöjar allt om Oneplus 6

Oneplus 6 kan vara den smartphone som det dykt upp mest information om på förhand i världshistorien. Och nu slår den kinesiska myndigheten TENAA sista spiken i kistan och listar rubbet om den förestående telefonen.

Publicerad Uppdaterad

Det är en salig blandning av bekräftad information från Oneplus och diverse onlineläckor som gör att vi så här två veckor före lanseringen av den nya telefonen Oneplus 6 redan vet i princip allt om den. Allt från design till innehåll tycks mer eller mindre blottlagt. Och om det nu rådde något tvivel om någon detalj, så lär de dokument som passerat hos den kinesiska telekommyndigheten TENAA nu ha rätat ut samtliga frågetecken. 

Trådlös laddning ännu ett frågetecken

Enligt uppgifterna så kommer Oneplus 6 (eller A6000, som den kallas i dokumentet) ha en 6,28-tums AMOLED-skärm med upplösningen 2 280 x 1 080 pixlar, Qualcomms Snapdragon 845-chipp, 6 GB arbetsminne, 64 GB internt lagringsutrymme, dubbla kameror på 20 respektive 16 megapixlar på bakstycket, en selfiekamera på 16 megapixlar och ett batteri på 3 300 mAh. Yttermåtten blir 155,7 x 75,35 x 7,5 millimeter och vikten landar på 177 gram. Det enda som är aningen oklart är huruvuida telefonen kommer att ha stöd för trådlös laddning eller inte. Färska rykten om en baksida i glas talar hur som helst för saken, även om det förstås också skulle kunna röra sig om en strikt designmässig detalj.

Källa