Annons

Mobil PLUS

Få mer från Mobil när du blir medlem i nya Mobil Plus

Exklusiva rabatter, mer fördjupande artiklar och vägledning.

Publicerad Uppdaterad

Nu lanserar vi Mobil Plus som är en möjlighet för dig som läsare att ta del av ännu mer av de tips, fördjupningar och analyser som Mobils journalister producerar. Du får helt enkelt unik tillgång till ännu mera relevant innehåll för dig.

Utöver det du redan idag kan läsa gratis på Mobil.se får du som Plus-medlem ett ständigt flöde av fördjupande artiklar. Det kan vara praktiska tips som låter dig använda din mobil, surfplatta eller tillbehör mer effektivt, granskande reportage eller en titt bakom kulisserna hos någon av de mest spännande företagen. Du får även aktuella analyser och krönikor om det som händer just nu samt initierade köpguider som hjälper dig att välja rätt produkt. Ett komplement alltså till de tester och nyhetsartiklar vi även framöver kommer publicera gratis för alla att ta del av.

h

Som Plus-medlem stödjer du dessutom Mobil och säkerställer att vi även i fortsättningen sätter tillverkarnas produkter och tjänster på prov och vägleder dig till bra köp och för att få ut mer av ditt mobilanvändande.

Förmånliga rabatter och erbjudanden

Mobils redaktion har stor erfarenhet och kunskap och som Plus-medlem får du unik tillgång till den kunskapen. Dessutom får du som Plus-medlem en rad olika rabatter och erbjudanden. Det kan handla om generösa rabatter på mobilskal, tillbehör, powerbanks, hörlurar, laddare och annat, inbjudan till exklusiva VIP-event eller andra förmåner bara Plus-medlemmar får. En del finns redan att ta del av direkt, så fort du blivit medlem, och fler ska tillkomma.

Här kan du bli medlem och se aktuella erbjudanden.