0
1
https://www.mobil.se/nyheter/forsta-fotot-pa-asus-nasta-speltelefon
569804
Nyheter
falskt
Asus nya speltelefon har upptäckts

Första fotot på Asus nästa speltelefon

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/rog4.jpg?itok=NoncSwof', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/rog4.jpg?itok=9Ppx9xqb', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/rog4.jpg', w: 693, h: 453, title: ' ' },]
Förväntas få dedikerat spelläge, 65 W-laddning och en kameramodul med fyra kameror där huvudsensorn är på 64 megapixel.

En läckt bild som påstås visa Asus kommande Rog-speltelefon har dykt upp, och även om utseendet inte verkar skilja sig speciellt mycket från föregångaren kommer det att finnas nyheter under skalet. Enligt en kinesisk certifiering kommer telefonen att ha stöd för 65 W-laddning, och sedan tidigare har det sagts att den kommer att utnyttja en Snapdragon 888.

En av skillnaderna jämfört med föregångaren om man ser till bilden är en röd knapp på ena långsidan som påstås växla över telefonen till ett dedikerat spelläge.

Telefonen kommer troligtvis att få en kameramodul med fyra kameror och en huvudkamera på 64 megapixel.

Det är fortfarande osäkert vad telefonen kommer att få för ordningsnummer. Den är visserligen en uppföljare på Rog 3, men eftersom 4 anses vara ett otursnummer i Kina kan den komma att hoppa direkt till Rog 5, en misstanke som förstärks av siffran "05" på telefonens baksida.

Källa