1
1
https://www.mobil.se/nyheter/forsta-inofficiella-bilderna-pa-galaxy-s23
572756
Nyheter
falskt
Renderingar avslöjar nästa S23 Plus

Första inofficiella bilderna på Samsung Galaxy S23 Plus

Det har dykt upp bilder på vad som ska vara Samsungs kommande modell S23 Plus, där skillnaderna ligger i detaljerna.

Samsungs kommande Galaxy S23-serie lär inte presenteras förrän i början av 2023, men allt fler läckor gör att allt mer information, om än obekräftad, dyker upp. Det senaste kommer från OnLeaks och SmartPrix som har publicerat vad man säger är CAD-baserade renderingar av Galaxy S23 Plus visar hur den modellen kommer att se ut. 

Den övergripande designen är ganska traditionell, men en del detaljer för tankarna till att Samsung har hämtat inspiration från sin egen Galaxy S22 Ultra och därmed fårn gamla Note-serien. Bland annat visar bilderna att kameralinserna kommer att ha samma utskjutande design som hos S22 Ultra, och det har även gjorts plats för en LED-blixt bredvid kameralinserna.

Galaxy S23 Plus ska dessutom komma att bli aningen större än S22 Plus med måtten 157,7 x 76,1 millimeter medan tjockleken på 7,6 millimeter kommer att vara densamma.

En detalj på bilderna som har väckt frågetecken är att det inte finns något synligt fack för SIM-kort, men där är det för tillfället okänt om det är en miss i designbilderna eller om Samsung väljer att satsa fullt ut på att enbart utnyttja e-sim som Apple har valt att göra med Iphone 14-modeller i USA.

Källa