1
1
https://www.mobil.se/nyheter/galaxy-s21-fe-uppges-lanseras-11-januari
571054
Nyheter
falskt
Snabb öppning på nya året

Galaxy S21 FE uppges lanseras 11 januari

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsunggalaxys21fe_2.jpg?itok=pjh44n3C', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsunggalaxys21fe_2.jpg?itok=TKuMLGlf', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsunggalaxys21fe_2.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Förseningar ska ha lett till tidig januarilansering.

Det är telefonen som har hemsökts av rykten om förseningar, nedläggningar och återuppståndelse, men nu ska det i alla fall vara klart med en lansering av Samsung Galaxy S21 FE. Från börjar uppgavs att lanseringen skulle ha varit planerad till oktober, men olika förseningar satte käppar i hjulet för de planerna. Nu ska det i stället handla om januari. Det är ett flertal kända läckare som nu går ut med informationen om att Samsung kommer att släppa den omtalade FE-versionen av Samsung Galaxy S21 den 11 januari 2022.

Varför telefonen har försenats finns det ingen information om, men det spekuleras i att det är den globala kretsbristen som är den primära anledningen. Samsung har bjudit in till lansering den 20:de oktober, Galaxy Unpacked part 2, och vad vi får se då kommer alltså visa sig.