1
1
https://www.mobil.se/samsung-galaxy-unpacked-oktober-2021
571041
Nyheter
falskt
Samsung Galaxy Flip 3 Bespoke Edition

Samsung låter dig välja egna färgkombinationer på Galaxy Flip 3

Samsung visade inte nya mobiler på Unpacked 2, men ett nytt koncept för hur du kan välja färg på mobilen.

Det blev ingen Galaxy S21 FE på Samsungs korta pressevent där fokus i stället låg på design. Den största nyheten var vad man kallar Galaxy Flip 3 Bespoke Edition. Den kommer i fem olika pastelltonade färger på glaset på utsidan och två olika gångjärnsfärger, men det nya är att du själv får välja vilken färg de två glaspanelerna och gångjärnen ska ha när du beställer mobilen från Samsungs hemsida.

Totalt blir det enligt Samsung 49 olika kombinationer av färger, och telefonen monteras efter din beställning. Du ska dessutom kunna byta färger på glaset i efterhand. Galaxy Flip 3 Bespoke Edition finns bara på samsung.com, och därmed inte i Sverige men man lovar fler marknader inom kort.

Även Galaxy Watch 4 får en Bespoke-version, där du kan välja färg på klockans hus och armbandet när du beställer.

Samsung passade också på att presentera ett designsamarbete med Maison Kitsuné. Begränsade utgåvor av Galaxy Watch 4 och Galaxy Buds 2 med Kitsunés logga och särskild färgsättning kommer att säljas via Samsungs Bespoke-webbshop, och köper du dem får du även ett Kitsuné-tema till mobilen.

Som en del av presentationen passade Samsung även på att lyfta fram One UI 4 som ytterligare ett sätt att göra din mobil mer personlig. man gick dock inte in på några djupare detaljer kring sitt kommande användargränssnitt till Android 12 utan fokuserade mest på kosmetiska detaljer som att man kan välja färgteman på mobilen och skapa dubbelemojier för blandade känslor när man skickar textmeddelanden.