1
1
https://www.mobil.se/nyheter/galaxy-watch-4-har-fatt-samsungs-webblasare
571019
Nyheter
falskt
Klocksurf sakta men säkert

Galaxy Watch 4 har fått Samsungs webbläsare

● BILDSPEL
Efter att ha gått över till Wear OS istället för TIxen så kan Samsungs nya Galaxy Watch 4 använda sig av flera appar än de tidigare versionerna, bland annat av Samsung Internet, företagets webbläsare.

Att Samsung valde att köra Wear OS istället för Tizen på sin nya Galaxy Watch 4 ger en räcka fördelar där en av de mer framträdande kanske är att det nu finns ett större utbud av appar. Samsung har också fört över några av de appar som tidigare fanns för Tizenklockorna till Wear OS. 

Bland annat så har de nu fört över sin webbläsare till Wear OS, Samsung Internet. Den är dock inte lika utvecklad som mobilversionen och den största nackdelen sägs vara att den ofta laddar datorversioner av hemsidor vilket gör att de inte är anpassade till en så pass liten skärm. Samsung försöker hjälpa till genom att ge användaren möjlighet att använda olika gester för att navigera på webbsidan. Men det är fortfarande en pytteliten skärm så hur stort användningsområdet för en webbläsare är på en smart klocka är kanske diskutabelt. När vi testat är det mycket svårt att faktiskt få ut något av att surfa på klockan så det är verkligen något du anävnder om du verkligne inte har något alternativ, som att ta fram teleofnen till exempel.

Källa