https://www.mobil.se/nyheter/google-pixel-2-kommer-i-h-st
563002
Nyheter
Fortsatt premium

Google Pixel 2 kommer i höst

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/pixel.jpg?itok=GotWclFJ', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/pixel.jpg?itok=msnQB4L5', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/pixel.jpg', w: 1950, h: 1300, title: ' ' },]
Googles egen telefon får en uppföljare.

Att Google jobbar på en uppföljare till sina Pixel-telefoner (som i sin tur är en slags efterföljare till Nexus-serien) är känt sedan länge. Om det rådde någon slags tvivel borde det ha suddats ut när Google frågade användare om feedback för telefonen.

Ett rykte säger att Google är i full färd med att färdigställa uppföljaren, där förbättringar i processor och kamera ska vara bland de större förändringarna. Samma källa hävdar även att det kommer fortsätta röra sig om en premiumlur och att ingen billig Pixel-telefon är på gång.

Vem som tillverkar telefonen är oklart, även om det antagligen blir HTC även denna gång. Något spikat datum finns inte, men rimligen kommer den i höst precis som fjolårsmodellen. Förhoppningsvis får vi även se den i Sverige denna gång.