https://www.mobil.se/nyheter/google-stadia-och-google-pixel-buds
567706
Nyheter
Speltjänsten kommer 19 november

Inte bara Pixel: Hörlurar och mer om Googles prenumererade speltjänst

● BILDSPEL
Googles lanseringsevent Made by Google är över. Google lanserade utöver Pixel och högtalare även hörlurar och berättade mer om sin speltjänst.

Speltjänst kommer 19 november

Den 19:de november släpper Google sin tidigare presenterade speltjänst Stadia. På lanseringeeventet idag visar Google upp en handkontroll som används för att styra spelen. För 1400 kronor får du handkontrollen, Google Chromecast Ultra. Den ansluter du sedan till en tv och kan börja spela med ett abonnemang som räcker tre månader.  Handkontrollen går även att köpa seperat för 749 kronor och finns redan i Googles webbutik.

Google Pixel Buds

Eftersom så mycket av Googles produkter läckt redan inför lansertingen inledde Google presentationen med att helt enkelt visa en bild på hela samlingen produkter. En av de nya produkterna är Google Pixel Buds, ett true wireless-headset. Givetvis är Googles Assistent integrerad och bluetoothkopplingen ska räcka över långa distanser. Telefonen ska kunna vara tre rum bort inomhus eller utomhus på en fotbollsplans avstånd. Det gör att du till exempel ska kunna lämna telefonen i skåpet när du tränar på gymmet och ändå lyssna på musik i lurarna. Volymen ska justeras automatiskt efter hur stökigt det är i omgivningen och mikrofonerna ska anpassa sig så att din röst når fram utan störande vindljud eller annat. Säljstart är först våren 2020 och Google ska berätta mer senare.