1
1
https://www.mobil.se/nyheter/google-vill-ha-ideer-om-hur-wear-os-kan-forbattras
570337
Nyheter
falskt
Frågar användarna

Google vill ha idéer om hur Wear OS kan förbättras

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/wearos_1.jpg?itok=434QBDgB', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/wearos_1.jpg?itok=RP8X-kfl', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/wearos_1.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Google vill nu ha användarnas hjälp att förbättra Wear OS.

Det har börjat dyka upp undersökningar hos användare som nyttjar Googles operativsystem Wear OS. Undersökningen dyker upp som en avisering i användarnas telefoner och det är Google som vill ha information och användarens åsikter om operativsystemet och dess funktioner. Det inkluderar frågor som vill ha svar på om användaren är nöjd med operativsystemet och möjligheten att komma med kommentarer kring vad som är bra och dåligt.

Efter genomförd undersökning presenteras en länk som leder till ytterligare en undersökning med mer ingående frågor om vilka vanor användarna har, hur de använder sina enheter och vilka funktioner som är viktiga. Det inkluderar bland annat användarens träningsaktiviteter och vilka smarta enheter som finns i hemmet.

Det spekuleras i att undersökningen har något att göra med att Google ryktas utveckla en smartklocka i Pixel-serien, ett rykte som tog extra fart i och med företags köpa av Fitbit.