Annons

Adjö, fysiska tangentbord

Här är Blackberry Motion med ett batteri på 4 000 mAh

Så har då Blackberry offentliggjort sin nya telefon Motion. Den här gången slopar man det fysiska tangentbordet och satsar på en klassisk smartphone med pekskärm. Men framför allt så får telefonen ett minst sagt kraftfullt batteri, inte minst med tanke på specifikationerna i övrigt.

Publicerad Uppdaterad

TCL, som nu mer står bakom det klassiska smartphone-varumärket Blackberry, har nu offentliggjort nya Blackberry Motion. Telefonen kan ses som en uppföljare till förra årets Keyone, men har till skillnad från den enheten inget fysiskt tangentbord. I stället verkar man ha priroriterat batteritid i den här enheten. För här snackar vi overkill i ordets rätta bemärkelse. 

Batteriet borde räcka länge

Blackberry Motion har i ärlighetens namn rätt halvtråkiga specifikationer. 5,5-tumsskärmen är av LCD-typ och har full HD-upplösning, processorn är en Snapdragon 625, arbetsminnet ligger på 4 GB och lagringsutrymmet på 32 GB. Bakkameran har en upplösning på 12 megapixlar och frontditot sportar 8 megapixlar. Inget som direkt sticker ut positivt alltså. Men batteriet står ut med sin kapacitet på hela 4 000 mAh. Det vore ganska imponerande även om enheten hade haft high end-specifikationer i övrigt. Men med mellanmjölkskomponenterna som redan nämnts så lär 4 000 mAh ge telefonen en drifttid som få lär kunna matcha. Tyvärr har man inte specificerat saken närmare, och till en början blir enheten endast tillgänglig i Förenade Arabemiraten och Saudiarabien. 

Källa