1
1
https://www.mobil.se/nyheter/har-ar-den-popularaste-iphone-12-modellen
569610
Nyheter
falskt
Störst är bäst

Här är den populäraste Iphone 12-modellen

● BILDSPEL
Ett analysföretag har tittat på siffrorna och kommit fram till vilken av årets fyra nya Iphonemodeller som används mest efter årets lansering.

Analysföretaget Flurry har undersökt den så kallade installs base, det vill säga hur många enheter som faktiskt är i bruk, av Iphones efter lanseringen av de nya modellerna och resultatet är att vi nu vet vilken som var populärast direkt efter lanseringen. 

Det ska väl sägas att det här resultatet inte säger något om vilken av de fyra modellerna som kommer att vara populärast i det långa loppet. Men det visar sig att storleken visst verkar ha betydelse i det här fallet då den, av vissa, efterlängtade Iphone 12 Mini är den minst populära medan den största Iphone 12 Pro Max är den mest populära.  

Som tidigare nämnts så kan det ju finnas förklaringar till varför siffrorna ser ut så här. Dels är det ofta de som är mest intresserade av ny teknik och de som vill vara mest i framkant som byter telefon direkt vid lanseringen av en ny telefon. Det gör att det kan bli naturligt att den fräsigaste modellen är den som går bäst just då. När, så att säga, vanligt folk börjar byta sin mobil kommer siffrorna kanske att jämna ut sig då fler användare nöjer sig med en av de mellersta modellerna, eller kanske attraheras av den mindre storleken av Iphone 12 Mini. Men det återstår att se. 

Källa