Dethärbordevigjortfrånstart edition

Här är HTC One M9+ Supreme Camera Edition

HTC har släppt ännu en ny modell av årets toppmodell M9.

Publicerad Uppdaterad

HTC One M9 är väl egentligen ingen dåligt telefon, den har liksom bara försvunnit från mångas radar då de andra tillverkarna gjort roligare prylar i år. Det vill säga ungefär som det varit för HTC de senaste åren.

Nu släpper HTC en ny version av M9 med namnet HTC One M9+ Supreme camera Edition i Taiwan. Vi nämner lanseringslandet, för gissningsvis är det här en Asien-specifik historia som vi inte kommer att få se här.

Utseendemässigt är det mer eller mindre samma lur som tidigare i år, men några nyheter har smugit sig in. Först och främst är det såklart anledningen till det långa produktnamnet, nämligen en kamera på 21 megapixel, optisk bildstabilisering och laserautofokus. Det kan jämföras med vanliga One M9 som stoltserar med 20 megapixel i upplösning, ingen bildstabilisering och skriande brist på laserkanoner för fokus.

Under kameran har en fingeravtrycksläsare letat sig tillbaka, något vi inte sett sen bjässemodellen HTC One (M8) max. Även insidan har ändrat på sig i det att Qualcomms systemchip sparkats ut till förmån för värstingchippet Helio X10 från Mediatek tillsammans med tre gigabyte arbetsminne.

Har du vägarna förbi Taiwan och 630 dollar att bränna kan luren bli din från och med den sjätte oktober.