Galaxy Note 20, och vad mer?

Här följer du Samsunglanseringen i eftermiddag

I eftermiddag får vi med största sannolikhet se nya Note 20, i två eller tre varianter, och säkert mer därtill. Så gör du för att följa Samsungs lansering.

Publicerad Uppdaterad

Unpacked kallas Samsungs stora lanseringar, en på våren för S-serien och en på sensommaren för Note-serien. De har alltid livesänts, men i år, med Covid19-pandemin, sker eventet bara online.

På dagens lansering kommer vi så klart att få se Samsung Galaxy note 20, men i hur många varianter? Det har talats om såväl Note 20, Note 20 Plus och Note 20 ultra samtidigt som vissa källor hävdar att det bara blir två Note-varianter. Förra årets Note 10 hade ett mindre format och det ska bli intressant att se om det följs upp i år.

Det har både läckts och antytts att Note 20 inte blir det enda som visas upp i eftermiddag, och troligen kommer vi även att få se någon form av tillbehör, både en ny Galaxy Watch och kanske ett nytt headset är möjligt. Kanske väljer Samsung även tillfället att visa upp sin nya surfplatta i Tab S-serien, men det är inte lika säkert.

Samsung livestreamar Unpacked på sin hemsida, och sändningen bärjar klockan 16.00 svensk tid.

Följ Samsungs lansering här

Källa