Annons

Halva månadskostnaden

HBO Max nu i Sverige: Tillfälligt erbjudande ger dig halva priset livet ut

HBO Nordic har numera ersatts av HBO Max på den svenska marknaden och det innebär ett lägre pris och ett större utbud, men ett pris som även kan bli ordentligt mycket lägre.

Publicerad Uppdaterad

När HBO Max nu lanseras på den svenska marknaden görs det med ett tillfälligt erbjudande. Ordinarie pris för HBO Max, med serier som Succession, True Detective, The Handmaids Tale, Killing Eve, Big Little Lies och många andra är 89 kronor i månaden. I samband med lanseringen och fram till den 30 november låter HBO Max nya kunder få abonnemanget för halva priset, alltså 44,50 kronor per månad.

Enligt villkoren gäller erbjudandet nya kunder som tecknar ett nytt abonnemang med månadsbetalning och erbjudandet ska gälla livet ut. Skulle HBO Max i framtiden höja sin månadsavgift kommer du alltså få betala hälften av den nya avgiften. Rabatten gäller enligt det finstilta via HBO Max webbplats eller via till exempel Google Play, men är bara aktiv så länge du har ett aktivt abonnemang med månadsbetalning och en aktiv betalningsmetod registrerad. Skulle du inte ha det så har du efter det inte tillgång till rabatten.

För den som redan sedan tidigare har ett konto hos HBO Nordic erbjuder HBO Max 20 kronor rabatt på månadsavgiften om du loggar in med dina befintliga kontouppgifter, så det verkar som om det är en bättre affär att alltså skapa ett nytt konto istället för att logga in med sitt befintliga.

HBO Max-appen finns tillgänglig för Iphone och Ipad i Appstore och för Androider i Google Play, men kan även användas på dator, Playstation och Xbox, på Apple TV, Samsungs och LG:s smarta tv-apparater och via Chromecast.