Nya true wireless med Tile-upphittning

Hitta dina nya Skullcandylurar med Tile – släpper 3 nya true wireless

Indy Fuel
Indy Evo
Push Ultra
Sesh Evo

Skullcandy lanserar fyra nya hörlurar som de gjort spårbara med hjälp av Tile. Samtliga fyra hörlurar är true wireless.

Publicerad Uppdaterad

Att tappa bort sina hörlurar, en eller båda, kan vara ganska irriterande och framför allt ganska dyrt om man gör det frekvent. Att tappa bort dessa små pinaler är ett av de största problemen för kunderna enligt Skullcandy. I deras fyra nya modeller har de därför implementerat teknik från Tile, företaget som tillverkar brickor för att hitta prylar via din smartphone. Skullcandy har även i sina tidigare modeller teknik från Tile.

Skullecandys fyra nya modeller är samtliga true wireless och med hjälp av Tile-tekniken kan du hitta hörlurarna oavsett om de är påslagna eller ej, om de ligger i sitt laddningsfodral eller om någon annan Tileanvändare stöter på dem. Du kan också hitta dem var för sig. 

De fyra nya modellerna är Push Ultra som är den fräsigare varianten i Skullcandys Adventura Audio-serie och ska tåla på väta och smuts. Enligt Skullcandy är de de perfekta följeslagarna för tuff träning. De har sex timmars batteritid och 34 timmar till om de laddas i fodralet. De kan också laddas sladdlöst. Priset ligger på 1499 kronor. 

Indy Fuel och Indy Evo är uppgraderingar av den tidigare Indy-modellen. Även dessa är väderskyddade, men har en lite annan design. Där Push Ultra har en båge som kan formas runt örat har Indy-modellerna ett mer traditionellt utseende. De har dock bara 24 timmars batteritid i fodralet (sex timmar per laddning). Skillnaderna mellan de två modellerna är att Indy Fuel har stöd för sladdlös laddning. Priserna ligger på 1119 kronor för Evo och 1399 kronor för Fuel. 

Den enklaste modellen är Sesh Evo, även här ser vi väderskydd och sex timmars batteritid. Men fodralet ger bara 18 timmar extra batteritid. Priset ligger på 899 kronor.