https://www.mobil.se/nyheter/hmd-global-bjuder-nokia-fans-pa-resa-till-produktlansering-i-dubai
566203
Nyheter
Ett antal forumanvändare bjuds med

HMD Global bjuder Nokia-fans på resa till produktlansering i Dubai

HMD Global har inte avslöjat vad det är för produkt (eller produkter) man tänkt offentliggöra vid sitt event i Dubai den 5 december. Men man vill hur som helst att fansen finns med när tillkännagivandet kommer, och bjuder nu ett fåtal av dem på en resa till lanseringen.

Det är med stor sannolikhet Nokia 8.1 som HMD Global kommer att presentera i samband med sitt lanseringsevent i Dubai den 5 december. Det handlar med andra ord om samma telefon som nyligen släpptes i Kina under namnet Nokia X7, det vill säga en smartphone i mellansegmentet med Qualcomms Snapdragon 710-chipp under skalet. LCD-skärmen ligger på 6,18 tums storlek och har full HD-upplösning. Arbetsminnet ligger på 4 eller 6 GB och batteriet på 3 500 mAh. Men med tanke på att man nu tycks slå på stora trumman lite extra, så finns förstås en liten möjlighet att det handlar om någonting mer. Kanske, kanske kan det vara flaggskeppet Nokia 9?

Uppmaning på forum

HMD Globals produktchef Juho Sarvikas har nu nämligen uppmanat fansen på det nya användarforum som man lanserat att vara med och tävla om möjligheten att få delta vid presentationen. Ett fåtal lyckligt lottade användare kommer att flygas ned till Dubai på en 48-timmarsvistelse, där de kommer att få vara med under lanseringseventet. Rykten har gjort gällande att Nokia 9 kommer att vara rustad med inte mindre än fem kameralinser. Med bara drygt tre veckor kvar till lanseringen behöver vi inte vänta alltför länge på facit, hur som helst. 

Annons