Inbjudningar utskickade

Honor 20 offentliggörs den 21 maj

Honor har skickat ut pressinbjudningar till event i London den 21 maj, då man kommer att presentera sina nya telefoner i Honor 20-serien.

Publicerad Uppdaterad

Honor förväntas visa upp två telefoner i samband med det event i London som man nu bjudit in till. Det handlar om den ordinarie Honor 20-enheten samt den lite enklare Honor 20 Lite. Möjligen kan man dock ha fler enheter på gång. På den inbjudan som skickats ut så ser man Londons klassiska landmärke Tower Bridge fotograferad till hälften på dagen och till hälften på kvällen. Bilden har även hashtaggen #capturewonder, vilket är en mindre subtil indikation på att kameralösningen återigen lär stå i fokus, något som både Honor och moderbolaget Huawei lagt tyngdpunkten på med sina senaste flaggskepp. En lustig detalj är att man lagt till en fotnot om att bilderna enbart använts i illustrationssyfte, något som sannolikt är resultatet av att Huawei tidigare ertappats med att använda systemkamerabilder i marknadsföringsmaterial för sina telefoner. 

Kan få fyra kameror

I det nedre vänstra hörnet har man specificerat datumet med en matematisk tal som ger resultatet 521 ( det vill säga den 21 maj). Man har dock valt att ställa upp talet med enbart fyror, vilket naturligtvis inte är någon slump. Det är förmodligen allt annat än långsökt att tänka sig att Honor 20-telefonerna kommer med fyra kameralinser. Ett annat alternativ är förstås att man har hela fyra telefoner att presentera. Och varför inte? En 5G-version skulle till exempel kunna dyka upp. Enligt de läckor som förekommit så här långt så ska Honor 20 komma med ett Kirin 980-chipp, 6 eller 8 GB arbetsminne och 128 eller 256 GB lagring. 

Källa