Visar allt den 25 mars

HTC ”visar” nya HTC One i Youtube-klipp

Det är nu helt bekräftat att HTC ska visa upp ”The All New HTC One” under det pressevenemang man bjudit in till den 25 mars. Bekräftelsen står HTC själva för.

Publicerad Uppdaterad

Om det nu var någon som fortfarande var tveksam angående HTC:s planer så gör företaget sitt bästa för att öka vår puls inför lanseringen den 25 mars i London. Ett klipp publicerades på Youtube av HTC själva och det här tycks vara en av flera filmer där man går igenom teknik som särskiljer HTC One och som även nästa toppmodell, i filmen kallad ”The All New HTC One” ska dra nytta av.

I den här filmen pratas det om HTC Boomsound, alltså det faktum att HTC har stereohögtalare på framsidan av telefonen, vilket bevisligen även den nya telefonen ska ha när den visas upp på riktigt den 25 mars. Det här stämmer väl överens med de rykten som cirkulerat om nya One där man bland annat sagt att metallchassit från HTC One blir relativt oförändrat samt att den nya telefonen (i ryktessammanhang ofta kallad HTC M8) ska utrustas med två kameror som samverkar för bättre bilder.

Filmen kan du se själv här ovan.