1500 kronor

Huawei Freebuds 4 nu officiella – har aktiv brusreducering

Har både öppen design och aktiv brusreducering.

Publicerad Uppdaterad

Huawei har under relativt kort tid släppt en hel rad olika headset. Bolagets fokus på det här området har nu resulterat i de nya hörlurarna Freebuds 4 och de kombinerar en hel rad ganska intressanta egenskaper i en och samma produkt. Först och främst har de aktiv brusreducering. Det kombineras med en öppen design och hörlurarna är lättare och etuiet mindre än föregångarna. Det här innebär att de ska märkas mindre i dina öron och vikten per hörlur är 4,1 gram.

Trots det bantade formatet kommer de med funktioner för att anpassa ljudet till just din hörsel. Det här fungerar så att hörlurarna ska kunna känna av formen på din hörselkanal och anpassa ljudet efter det. Även brusreduceringen erbjuds med olika egenskaper för att passa olika öron. Vidare är högtalarelementet i lurarna på 14,3 mm, vilket är stort för den här typen av lurar, något som ska säkerställa tyngd i musikleveransen.

Huawei utlovar fyra timmarsbatteritid i lurarna och 22 timmar totalt med etuiet. 15 minuter snabbladdning i etuiet ska ge dig 2,5 timmar speltid. Du styr hörlurarna genom att nudda på mikrofonbommen och där gör två snabba tryck att du stannar eller sätter igång musiken alternativt svarar på samtal, ett svep höjer och sänker volymen och med ett långt tryck sköter du brusreducering och avvisar samtal. 

Huawei Freebuds 4 släpps i Sverige i färgerna silver eller vitt och priset blir 1500 kronor. Precis som klockan släpps Freebuds 4 till försäljning först den 2 augusti.