Tema: Inför Mobilgalan

Idag i Kista: Mässa och konferens

Idag går Mobils egen konferens och mässa av stapeln i Kista Science Tower. Det är uppladdningen för Mobilgalan ikväll på Berns Salonger. På mässan kan du träffa oss på Mobil.

Publicerad Uppdaterad

Från klockan 8.30 idag arrangerar Mobil och systertidningen Mobil Business tillsammans konferensen Mobile Future och tillhörande mässa, båda i Kista Science Tower i Kista utanför Stockholm. På mässan kan du möta aktuella entreprenörer, appleverantörer, tjänsteutvecklare och andra. Mässan är gratis att besöka och här hittar du bland andra Eniro, Tradedoubler, Truecaller, Appland och Tactel. På mässan får du även möjlighet att träffa delar av redaktionen för Mobil. Vi är på plats under hela dagen. Mässan är alltså gratis att besöka och finns från 08.30 till 17.00 i Kista Science Tower.

Konferensen inleds med registrering klockan 08.30 och dörrarna öppnas klockan 09.00 för den som anmält sig och betalat. Här får man sedan höra talare som Tomi T Ahonen, Sofia Svanteson på Ocean Observations, Troed Sångberg på Sony Mobile och Yann Glever från Orange. Det blir både enskilda talare som får lägga ut texten och uppsamlande paneldiskussioner under dagen. I pauserna kan besökare ta del av de företag som ställer ut utanför i minimässan och passa på att nätverka.

Klockan 18.30 drar sedan Mobilgalan igång på Berns Salonger med Tilde de Paula som konferencier. Under kvällen ska totalt 21 guldmobiler delas ut och det handlar dels om de priser som Mobils läsare tillsammans med Mobilredaktionen röstat fram och priserna till de vinnare juryn utsett.