Uppdatering till Iphone och Ipad

Ios 8.2 ute nu

I Ios 8.2 dyker en ny app upp för att parkoppla och få reda på mer om Apple Watch.

Nu finns Ios 8.2 att ladda ner till Iphone och Ipad och den bjuder på betydligt mer än stöd för Apple Watch.

Publicerad Uppdaterad

Det är en lång lista med förbättringar som Apple presenterar i Ios 8.2. Det som Apple själva pratade om på presentationen var stödet för Apple Watch som kommer att synas i form av en egen app kallad just Apple Watch. Appen Aktivitet är en annan app som kommer att dyka upp först när du parkopplat en Apple Watch med din Iphone och där visas fitnessprestationer.

Utöver det här så finns en lång rad förbättringar och buggfixar. Appen Hälsa ska ha fått en lång rad förbättringar, bland annat möjlighet att ändra måttenheter, bättre koppling till träningsappar från tredjepartsutvecklare och nya integritetsinställningar.

Stabiliteten har förbättrats i Mail, Kartor och i Musik-appen. Dessutom har Apple fixat buggar så att bluetooth, kalender, synkning av musik, Kartor, Siri och en hel del andra funktioner nu ska fungera bättre. 

Uppdateringsfilen är olika stor beroende på vilken enhet du använder, i vårt fall mellan 470 och 565 Mb, vilket gör att den kan ta en stund att ladda ner. Du kan söka efter uppdateringar i Ios genom att gå till Inställningar, Allmänt, Programuppdatering. För att uppdatera måste du ha ledigt utrymme på enheten, vara ansluten till ett wlan och så måste enheten ha tillräckligt med batterikapacitet. Det går även att uppdatera telefonen via Itunes i datorn.

I Ios 8.2 dyker en ny app upp för att parkoppla och få reda på mer om Apple Watch.