1
1
https://www.mobil.se/nyheter/just-nu-google-slapper-google-play-pass-i-sverige-prenumerera-pa-spel
569306
Nyheter
falskt
Hundratals spel till fast månadskostnad

Google släpper Google Play Pass i Sverige – prenumerera på spel

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/skarmavbild_2020-10-02_kl._11.53.35_kopia.png?itok=xtszzkfe', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/skarmavbild_2020-10-02_kl._11.53.35_kopia.png?itok=1oBHvhNF', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/skarmavbild_2020-10-02_kl._11.53.35_kopia.png', w: 1933, h: 585, title: ' ' },]
Google har meddelat att de nu lanserar tjänsten Google Play Pass i Sverige. Det innebär att du för en fast månadskostnad får tillgång till hundratals spel.

Google Play Pass är Googles egen motsvarighet till Apple Arcade och med Google Play Pass, som nu lanseras i Sverige får du för 59 kronor i månaden fri tillgång till en lång rad spel, alla helt utan reklam eller in-app-köp.

Google Play Pass har varit tillgängligt en tid i andra länder men nu hör Sverige till 24 nya länder dit tjänsten nu expanderar. Utöver månadsbetalning kan du även välja att betala en fast summa per år, då lite billigare, närmare bestämt 355 kronor. Med ett abonnemang kan du dela med dig även med upp till fem familjemedlemmar. 

För att använda Google Play Pass behöver du en Androidtelefon eller surfplatta med Android 4.4 eller senare. För den som vill testa erbjuder Google den första månaden gratis. I instruktionerna som Google ger säger bolaget att man startar sin prenumeration genom att gå in i Google Play, trycka på menyknappen och sedan välja Play Pass. När vi testar det är tjänsten ännu inte tillgänglig, men den bör alltså bli det inom kort.