1
1
https://www.mobil.se/nyheter/klipsch-lanserar-nya-t5-lurar
570709
Nyheter
falskt
Nicka om du vill svara

Klipsch lanserar nya T5-lurar

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/klipsch_t5ii.jpg?itok=A8KcdcgT', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/klipsch_t5ii.jpg?itok=VPjCPCAS', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/klipsch_t5ii.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Sensorer låter användaren kontrollera lurarna med huvudrörelser.

Redan i januari presenterade företaget Klipsch sina kommande lurar T5 II, men det är först nu som det börjar bli aktuellt med en lansering. Hörlurarna har element på 5,8 millimeter och varje lur har två stycken mikrofoner för att hantera den aktiva brusreduceringen och för samtal.

Klipsch har även tagit hjälp av Bragi och deras AI-teknik tillsammans med rörelsesensorer i lurarna gör att användaren kan kontrollera dem via huvudrörelser, exempelvis nicka för att svara på ett telefonsamtal eller skaka på huvudet för att inte ta emot det. Funktionen kallas för Bragi Moves, och enligt Klipsch är planen att bygga ut funktionen med fler kommandon i kommande uppdateringar.

Lurarna har en batteritid på upp till sju timmar, och med fodralet blir den totala batteritiden upp till 28 timmar.

Klipsch T5 II finns i färgerna koppar, "gunmetal" och silver. Priset i USA är 300 dollar, något svenskt pris är ännu inte avslöjat.

Källa

Ämnen