Krystad exklusivitet

Köp Oneplus One - men bara på tisdagar

Oneplus sätt att öka tillgängligheten för Oneplus One samtidigt som man vill behålla känslan av exklusivitet känns allt mer krystad.

Publicerad Uppdaterad

Förra årets överrasknings-hit Oneplus One är fortfarande en extremt prisvärd och kompetent toppmodell, även om man nu kan få en Sony Xperia Z2 för nästan samma pris.

Telefonen blev hajpad tack vare en smart försäljningstaktik där bara de som hade en inbjudan kunde köpa mobilen. Företaget har sedan dess släppt på volymen men försökt behålla känslan av exklusivitet. Så även nu.

Från och med nu kan nämligen vem som helst köpa Oneplus One från tillverkarens hemsida, men BARA på tisdagar! Om det finns någon förklaring till denna begränsning annat än att man fortfarande vill göra att det känns lite svårt att få tag på mobilen så undgår den oss. Och eftersom vi alla skriver om det verkar det funka.

Hursomhelst, det är en bra telefon, och den kostar 2499 kr inklusive frakt för 16 GB-varianten och 2849 kr för 64 GB. Observera att telefonen saknar minneskortplats, så vi rekommenderar den senare.

Källa