https://www.mobil.se/nyheter/l-s-microsofts-svar-p-dina-fr-gor-om-windows
560426
Nyheter
Chatt

Läs Microsofts svar på dina frågor om Windows

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Windows%2010.png?itok=x764UTw3', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Windows%2010.png?itok=Sx9sPpxv', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Windows%2010.png', w: 741, h: 416, title: ' ' },]
Microsoft svarade på dina frågor om Windows här på Mobil.se under fredagen. Läs svaren här.

Fler färger
Freddie: Hej.  Min fråga är om det är tänkt att mircosoft lumia 950 och 950 XL kommer i fler färger än dagens vita och svarta version.  Mest med tanke på att företrädarna kom i en uppsjö utav kulörer vilket gjorde att dom stack ut från mängden. Fråga 2 kommer man i framtiden att kunna köra Android appar på lumia med w10?  
Svar: Hej Freddie. De senaste modellerna finns tillgängliga i vitt och svart från Microsoft men det finns 3e parts-tillverkare som leverar skal till våra produkter i andra färger. När det gäller Android på Lumia så kan man som utvecklare anmäla intresse på länken nedan för att testa detta. Utvecklare bereds plats i mån av tillgång.   https://dev.windows.com/en-us/bridges/android 

Valfrihet
Jonathan Gustafsson: Kommer det vara valfritt att uppdatera till Windows 10 på mobilen?
Svar: Hej, vår målsättning är att våra användare ska ha den säkraste och bästa produktupplevelsen. Det här innebär att vi levererar uppdateringar till våra användare för att se till alla alltid har en säker och uppdaterad version.

Framtiden
Andreas Lindberg: Framtida telefonmodeller? När får vi se nästa flaggskepp ifrån Microsoft?
Svar: Hej Andreas, Vi har ju precis släppt två flaggskepp med Lumia950 och Lumia950XL :) 

5GHz
Daniel: Kan en Lumia 950XL ansluta till en router som sänder på 5ghz bandet?
Svar: Hej Daniel, Ja både Lumia950XL och Lumia950 klarar av "5Ghz" bandet. 

Apputveckling
25_Slak: Är otroligt nöjd med min surface samt nya Lumia 950. Men hur går det med apputvecklingen? Saknas fortfarande lite för mycket "stora" appar
Svar: Hej, Kul att höra att Du är nöjd! :) Vad gäller appar så händer det mycket nu med Windows 10. En av fördelarna med Windows10 är att en utvecklare ska kunna skriva en app till alla Windows 10 enheter. Vi kallar det Universal Windows Applications (UWA). Detta innebär att man som utvecklare kan nå alla enheter som kör Windows 10 med en app. Datorer, Plattor, Telefoner, mm och det gör ekosystemet större och mer attraktivt att utveckla för. Vi har dessutom aktiva projekt igång för utvecklare att ta befintlig kod från från web, iOS och få över det som en UWA, allt för att göra det lättare. En av fördelarna för konsumenter med detta är att apparna kan hänga ihop bättre mellan olika enheter och ge samma upplevelse samt dela data mellan enheter på ett enkelt sätt. Tycker ändå situationen sakta blir bättre och bättre och det är stor skillnad idag mot för ett år sedan vad gäller tillgång på appar. Detta är ett område vi fokuserar mycket på från Microsofts sida.   

Styra uppdateringar
Andreas: Vad är frågan om att man inte kan styra uppdateringar? Inte nog med att det ibland förstör redan installerade program men det är väldigt mycket "NSA vibe". Inte det trevligaste med Windows 10. Sluta tvinga på folk saker, ni är inte en religion.
Svar: Med Windows 10 lanserade vi Windows ”As a service” med målsättningen att våra användare ska ha den säkraste och bästa produktupplevelsen. Det här innebär att vi ändrade modell för hur vi levererar uppdateringar till våra användare för att se till alla alltid har en säker och uppdaterad version.

Lumia 730
John Alatalo:När kommer jag att få Windows 10 Mobile på min Nokia Lumia 730?
Svar: Hej. Det kommer bli tillgängligt när vi har testat färdigt och kan leverera en bra användarupplevelse på befintliga produkter. 

Försäljning
Mikael Eriksson: Jag var innne på Elgiganten Kungsgatan i veckan och tittade på Lumia 950 och 950 xl. Medan jag stod där ville en kund köpa en 950 varpå försäljaren avråder och istället hänvisar till en Android-mobil med motivationen att den var "mycket bättre". Min fråga är: hur ska ni kunna sälja mobiltelefoner om de försäljningskanaler ni använder er av aktivt avråder kunder att köpa era produkter?
Svar: Hej Mikael. Tyvärr är det så att alla säljare styrs av subjektiva uppfattningar och aktuella kampanjer. I många fall förekommer också central styrning från butiksledingen. Det är en stor utmaning för Microsoft att nå ut med utbildning för butikspersonal och ändra de eventuella negativa inställningar som finns. Vi gör vårt bästa och hoppas att vår framgång med de nya produkterna kan hjälpa till att ändra på en del konservativa uppfattningar hos en del säljare i butik.

Cortana
Robert: När kommer cortana i hitt sverige eller få svenskt stöd för det?
Svar: Hej, Cortana stöds ej i svenska Windows 10 i dagsläget, det är något vi självklart undersöker. 

Lumia 930
Janne L: När kommer uppdateringen till Lumia 930?
Svar: Hej. Det kommer bli tillgängligt när vi har testat färdigt och kan leverera en bra användarupplevelse på befintliga produkter. 

Lumia offers
Keijo: lumia offers på 950xl kan inte enhetsverifiera mitt konto o mobil så jag kan inte ta del av erbjudandet att få display dock gratis.vad göra?
Svar: Hej. Läs gärna den här FAQ:n. http://www.microsoft.com/en-xm/mobile/support/product/hd-500/  Om du inte hittar svar på din fråga så får du gärna kontakta vår support.

Appar
Milard: Appar, appar vad ska ni göra åt detta.. Det finns inte så mycket appar.. Det är stort problem., tex bank appar finns ej, det är jätte dåligt med uppdateringar,, Facebook bl.a. Ligger 100 år efter jämfört med android o iOS,,, Svar: Med hjälp av Universal Windows Plattform som möjliggör att skriva universella applikationer så ökar basen så att fler ISV:er & företag ser möjligheten att adressera hela Windows ekosystemet med en applikation. Facebook är en av de som deklarerat att ta både Facebook & Instagram applikationerna till både Windows & Windows Phone mha av UWA. Vi kan inte säga när, det ligger i händerna på respektive företag.

Androidappar
Michael: kommer Windows Phone att köra Android appar?
Svar: Vi har ett projekt som drivs av Windows produktgrupp där de tittar på möjligheterna för utvecklare att konvertera sina existerande Android-applikationer och göra dem tillgängliga för Windows 10 Mobile. Mer information hittar ni här: https://dev.windows.com/en-us/bridges/android

Microsoft-konto
Daniel Schwartz: Lumia 950 är riktigt bra men hur har ni tänkt att lyckas med Windows Phone när det fortfarande saknas appar från Microsoft som finns på andra plattformar? Tex. Microsoft konto för att verifiera sig när man gör ändringar på Microsoft-konton.
Svar: Hej, Vi vill att alla användare av våra tjänster ska få en så bra upplevelse som möjligt oavsett plattform. Ibland innebär det att funktionalitet kommer tidigare på en annan plattform än den bästa. ;)

Klimatsmart
Per L: Jag tycker att ni ska poängtera/annonsera att Lumia 950/950 XL är klimatsmarta mobiler (till skillnad från de flesta andra mobiler) eftersom batteriet enkelt går att byta själv. Det ingår väl i era lanseringsaktiviteter eller tycker ni inte att det är viktigt?
Svar: Hej Per. Kul att du tar upp den här frågan. Utbytbara batterier är bara en liten del av vårt arbete med att spara på miljön när vi utveklar och tillverkar våra mobiltelefoner. Vi har ett fantastiskt arv som vi förvaltar och vi är stolta över det vi gör. Läs gärna mer om hur vi tar ansvar genom hela prouktlivcykeln på länken nedan. https://www.microsoft.com/about/corporatecitizenship/en-us/working-respo...  

Lumia 1520
Bjørn Hei: Tid kommer Windows 10 til nokia lumia 1520 . Og kan man bruke android apper på Windows 10 på mobil .
Svar: Hej. Det kommer bli tillgängligt när vi har testat färdigt och kan leverera en bra användarupplevelse på befintliga produkter. 

Banker
Claes Dahl: Hur skall ni få t.ex. banker att göra appar till Windows, en av de mest använda apparna till en mobil!
Svar: Med hjälp av Universal Windows Plattform som möjliggör att skriva universella applikationer så ökar basen så att fler ISV:er & företag ser möjligheten att adressera hela Windows ekosystemet med en applikation. Vi har en kontinuerlig dialog med bl.a. banker att skriva appar för Windows. I och med lanseringen av Windows 10 Mobile och att Windows 7, 8 & 8.1 maskiner uppgraderats i tillräckligt stor utsträckning så skapas det en tillräckligt stor användarbas för att företagen ska bli betydligt mer intresserade.

Hello
Johan: Kommer Windows Hello ansiktsigenkänning att fungera på äldre eller billigare telfoner, eller är det bara tänkt för dom nyare i det högre prissegmentet?
Svar: Hej. Vi har högt ställda krav på säkerhet i telefonerna för Windows Hello och därför kräver vi biometrisk identifiering med avancerad hårdvara som stödjer just den funktionen.

Skillnader
David B: Hej, Som ny ägare av Lumia 950 och WP10 så är det mycket som skiljer från Android. T.ex. Kommer MS att införa möjlighet att byta ut det virtuella tangentbordet som på Android? T.ex. saknar jag Swiftkey väldigt mycket. Många Appar idag är gamla och funkar dåligt på WP10 eller är saknar helt enkelt funktioner som Android versionen har. Vad gör Microsoft för att försöka få Apptillverkarna att uppdatera sin WP-Appar och att också skapa Appar när det saknas? Hur är det med möjligheten om att kunna köra eller konvertera Android appar framöver?
Svar: Hej, vi kan idagsläget inte ändra virtuella tangentbord i Windows Phone. Vi har en swipeliknande funktion som kallas "wordflow". Vad gäller appar så har vi Universal Windows Plattform som möjliggör att skriva universella applikationer så ökar basen så att fler ISV:er & företag ser möjligheten att adressera hela Windows ekosystemet med en applikation. Vi har en kontinuerlig dialog med bl.a. banker att skriva appar för Windows. I och med lanseringen av Windows 10 Mobile och att Windows 7, 8 & 8.1 maskiner uppgraderats i tillräckligt stor utsträckning så skapas det en tillräckligt stor användarbas för att företagen ska bli betydligt mer intresserade.

Spela in samtal
David B: Kommer möjlighet att spela in samtal läggas till för Lumia 950 och WP10? På min Androidtelefon har jag varit van med appen Total recall där man antingen kan spela in varje samtal med en knapptryckning eller ställa in automatisk inspelning av alla samtal och att det automatiskt kan laddas upp till OneDrive, Dropbox och ett antal andra tjänster. Detta saknar jag.
Svar: Hej. Samtalsinspelning är standard i Lumia 950 med Windows 10. Det aktiveras genaom att du under inställningar för Telefon väljer vilken app du vill använda för inspelning. Du kan välje den inbygda "Röstinspelaren" eller någon annan app om du så önskar. 

Strulig 950
Martin Lindahl: Har haft min 950 i två dagar nu. Den stänger av sig med jämna mellanrum när man pratar i telefon. Trodde först att det var jag som la kinden emot men den gör det även när jag använder headset och har luren liggandes framför mig. Vad göra?
Svar: Hej, Vi undersöker just nu feedback från ett fåtal användare som har rapporterat in återstarter, kontakta vår support om det kvarstår efter du gjort den senaste uppdateringen.

Lumia 640
Vickan: När släpps Windows 10 för Lumia 640? Ni sa slutet av året, men det är verkligen på håret att hinna det nu. Vad är det som dröjer så?
Svar: Hej. Det kommer bli tillgängligt när vi har testat färdigt och kan leverera en bra användarupplevelse på befintliga produkter. 

Stoppa dataspårning
Martin: Hur gör man för att helt stoppa att w10 skickar info och data i hemlighet till Microsoft?
Svar: I Windows 10 har vi tydliggjort vilken information som skickas och ger användaren möjlighet att justera sekretessinställningarna (Inställningar -> Sekretess). Vi har en tydlig sekretesspolicy som man kan läsa om här: http://www.microsoft.com/sv-se/privacystatement/Default.aspx
Vi använder inte det som sägs i e-post, chattar, videosamtal eller röstmejl eller dina dokument, foton eller andra personliga filer för att rikta reklam mot dig.

Uppdateringar
Micke84: Android har ju stora problem att få ut uppdateringar till alla mobiler som finns. Hur är uppdateringen av windows phone på icke microsoft lurar dcs tredjeparts lurar? Kommer alla kunna uppdateras samtidigt likt ios, eller blir det segt som på android?
Svar: Hej, I dagsläget är det upp till tillverkaren, Med Windows 10 så kommer Microsoft se till att OS'et alltid är uppdaterat

Frågor
Leonardo Taccola: Tre frågor. 1. Kan ni tänka er att anpassa rotationsfunktionen även på live tiles/startmenyn? 2. Kommer ni även ge ägaren större val genom att anpassa startmenyn. Tex skrivbord rena ytor mellan live tiles? 3. Satsar ni något på att förbättra tillgång av reservdelar och reparation? Detta för att sänka reparationskostnader men även säkerställa antalet användare.
Svar: Hej, Vi tittar konstant på feedback från våra användare och kan i dagsläget inte svara på om det kommer eller inte men vi ser till att denna feedback kommer in. Angående reservdelar och reparation så har vi idag flera auktoriserade verkstäder som hanterar service och reservdelar.

Tre
Osten:  Hej, jag har beställt en Lumia 950 från Tre, men har inte fått någon leverans än. Har ni leveransproblem med era nya modeller?
Svar: Hej, Vi kan inte uttala oss om specifika återförsäljare eller partners men vi har levererat utifrån de initala ordrar de lagt. Givetvis försöker vi få utökad tillgång så att du ska få din produkt så fort som möjligt. 

Uppdateringar
Leif Olsson: Får inga automatiska uppdateringar sedan någon dryg månad. Vad behöver jag göra?
Svar: Hej, svårt att svara på då vi ej vet om det gäller dator, telefon eller Windows insider. Men för telefon har vi ej släppt några uppdateringar senaste månaden då vi förberett oss för Windows 10 releasen.

Linux
Johan:  Hej. Kommer det att gå och utveckla appar/applikationer mot era plattformar om man använder Mac OS X/Linux?  Jag använder Mac/FreeBSD/Linux och kan tänka mig porta saker jag gjort eller utveckla nytt till Windows som mål plattform, bara jag själv slipper ha Windows på min utvecklings dator.  Att installera och använda Windows som utvecklings plattform är inte ett alternativ, och de multi plattforms verktyg (t.ex Qt) som finns ute idag ger inte lika bra resultat som native utveckling ger. Tack på förhand! Mvh Johan
Svar: Hej, Vi jobbar ständigt på att göra det lättare för utvecklare att skriva kod för Windows, inklusive att använda kod skrivna för andra plattformar. I dagsläget har vi ingen lösning på just ditt önskemål. Håll gärna utkik på dev.windows.com för nyheter.

Lumia 1020
Daniel: När släpps windows phone 10 till nokia lumia 1020?
Svar: Hej. Det kommer bli tillgängligt när vi har testat färdigt och kan leverera en bra användarupplevelse på befintliga produkter. 

Cortana
Ove lindström: När kommer cortina på svenska
Svar: Hej, Cortana stöds ej i svenska Windows 10 i dagsläget, det är något vi självklart undersöker. 

Double tap to wake
Patrik Lundin: Hej! Funktionen "Double tap to wake" har försvunnit från dom senaste Lumia 950 och 950XL. Kommer det att komma i någon framtida uppdatering och vet ni isåfall när?
Svar: Hej, kan tyvärr inte svara på det i dagsläget men vi är alltid mottagliga för feedback så tack, vi tar det vidare.

950 Dual sim
Janne L: Kommer 950 XL Dual SIM att säljas i Sverige och i så fall när?
Svar: Hej Janne. I dagsläget säljer vi inte 950 XL DS i Norden och det beror på att volymerna generellt för Dual SIM är små. Om vi ser en ökad efterfrågan så är det inte omöjligt att vi omprövar beslutet.

Kalender
Mattias Risvall: Vet ni om att det inte går att göra en "post" för önskat datum i veckovyn för kalendern för windows mobile 10? Den väljer alltid ändå det aktuella datumet,, detta fel har varit sen iaf 6 uppdateringar tillbaka.
Svar: Hejsan, Vi har noterat detta och tar det vidare internt - tack!

Feedback
Mattias Risvall: Hur ofta går ni igenom "windows feedback"? finns ju en hel del där som gå ta bort och även åtgärda
Svar: Hej, vi går igenom feedback dagligen, dock ligger det kvar feedback då vi vill vara transparenta och för att användere enkelt ska kunna se den feedback som redan ligger inlagd och enkelt kunna "rösta upp" den för att ge sin röst hörd

Cortana
Chriiizzis: Vilka begränsningar har Cortana i svenska Windows Mobile 10 och när skall dessa fixas isf?
Svar: Hej, Cortana stöds ej i svenska Windows 10 i dagsläget, det är något vi självklart undersöker. 

Överföring
Magnus: Hur för man enklast över allt (inkl sms) från en lumia till en annan (från 920 till 930)?
Svar: Hej Magnus, Tre saker, Vad gäller sms kan du välja att synka dessa mellan dina enheter och hur långt tillbaka under inställningar. Kräver ett live id. För allt annat tar du en backup på den gamla telefonen (också under inställningar) och sedan när du loggar in med samma live ID på den nya väljer du att återställa backupen så får du tillbaka appar, layout på startmeny etc. Som tredje alternativ kan du även använda "Överför min data" appen som dessutom även fungerar från Android och iOS enheter.

Lumia 920
Kalle: När släpps windows 10 för lumia 920 och 930?
Svar: Hej. Det kommer bli tillgängligt när vi har testat färdigt och kan leverera en bra användarupplevelse på befintliga produkter. 

Surface book
Hans: Två frågor: När kommer Cortana på svenska? Något nytt om Surface Book, kommer den nå Europa någon gång snart?
Svar: Hej, Cortana stöds ej i svenska Windows 10 i dagsläget, det är något vi självklart undersöker. Vi har idag ingen information om när Surface book kommer till norden. Håll koll på surface.se

Lumia 930
Crille: När släpps Windows 10 till Lumia 930 i Sverige?
Svar: Hej. Det kommer bli tillgängligt när vi har testat färdigt och kan leverera en bra användarupplevelse på befintliga produkter. 

Konkurrens
Lars: Hej. Era nya mobiler 950 samt xl varianten. Känner ni att ni kan konkurera med samsung och apple? Eller kan det vara så att det kommer släppas någon mer mobil som kan ta upp kampen mot dom?
Svar: Hej, vi kan absolut konkurrera med andra tillverkare. Lumia 950 serien har den bästa kameran, snabbaste processorn och bästa skärmen. Vi har även introducerat innovation såsom Continuum och Windows Hello. Även om vi är stolta över 950 serien så slutar vi självklart inte att innovera och utveckla nya produkter. To be continued ;)

X86
Tor: Hej! Jag undrar om det finns någon telefon med x86 arkitektur i pipeline för er framöver? Har drömt om en telefon med "riktigt" windows sedan jag skaffade min 920..
Svar: Intressant idé ! ;) 

Säkerhet
Safe: Hej! Jag är inte så teknisk insatt, men när det gäller datorer ( ialla fall när det gäller windows) så finns det ju mycket skaliglihter(virus,malware etc). men ffinns också mycket skydd och säkerhetslösningar. När det gäller mobiler känns det som det i dagsläger inte finns så mycket skadligheter, men finns samtidigt inte så mycket skydd och säkerthetslösningar heller. Så min tanke.. kommer windows phone 8.1 blir mycket mer osäkrare nu när mobil och dator os, ska bli samma? Vad jag tror jag har hört är att mobile windows 10 kommer vara myvket mer begränsat än windows 10 i datorn, så kanske mycket skadligter ändå inte kan drabba mobilen? Ursäkta om jag skriver otydligt, sov inget inatt, så är lite trött i huvudet. Hade gärna sätt att ni på microsft svarar eller någon i kommentarsfältet, typ Spångberg, han verkar ha koll. I alla fall trevlig helg, tacksam för svar
Svar: Hej, Windows 10 är det säkraste operativsystemet vi någonsin levererat. Alla applikationer på Windows phone körs i ett säkert läge som kallas sandbox. Det innebär att att applikationerna är isolerade från varandra och operativsystemet. Det betyder att Windows är det enda mobila operativsystemet som inte är drabbat av nu känd skadlig kod. Se till att få lite sömn nu, med Windows kan du sova tryggt :)

Adblock
Adblock: Hejsan! Era mobiler verkar prisvärda. Jag bryr mig inte mycket om appar och så, men till datorn använder jag adblock (närmare bestämty ublock )... När kommer  man kunna blocka reklam i era mobiler? Vill gärna kunna blocka reklam över via 3g/4g nätet, för annars kan det va.. Jag voch flera vänner vill gärna använda windows phone, men väljer bort det pga att man inte kan blocka reklam
Svar: Hej, Vi förstår frågan och tar det vidare till Edge teamet. I dagsläget har vi inget svar.

Rättigheter
Permission: När kommer jag kunna själv bestma vilka rättigheter appar ska ha som jag laddar hem. i ios har man väl kunnat göra det länge, och i android kan man det också i android 6.0.
Svar: Hej, När du installerat en applikation, väljer du om den får tillgång till vissa funktioner såsom position, adressbok, mikrofon, kamera etc. Dessa inställningar kan du självklart ändra under inställningar / sekretess i efterhand.

SVT Play
NetPlay: Hur funkar svtplayappen och netflixappen i windows 10? problem fritt? Vad jag har förstått så kan man väl inte använda netflix och svtplay i mobilen via webbläsaren? Det funkar i android (svtplay) via htlm5, så förstår inte varför det inte funkar i windows mobiler, ändras det kanske i o med windows 10 i mobilen?
Svar: Hej, Apparna fungerar bra, vi har inte hört något annat. Vad gäller web så testade vi precis svtplay via edge i mobilen och det fungerar bra.

Uppdatera
8.1: Hej! vill av integritetskäll inte ha windows 10 i mobilen. Tvingas jag att uppdateras till windows 10 ifall jag har en mobil med windows 8.1??
Svar: Hej, vår målsättning är att våra användare ska ha den säkraste och bästa produktupplevelsen. Det här innebär att vi levererar uppdateringar till våra användare för att se till alla alltid har en säker och uppdaterad version.

Appar
Richard: En del toppenappar från win8.1 finns inte till lumia 950 till exempel here transit. Varför finns inte dessa kvar? Den nya funktionen i kartappen är inte i närheten av användarvänlighet. Jag tycker det känns som att win10 inte är färdigt än jag har inte lyckats sänka volymen när alarmet ringer på morgonen vilket gör att det är lite väl högt, jag har inte kunnat skicka några mms, stegräknaren räknar väldigt konstigt olika i olika appar och jag får kännslan av att den typ halverar mina verkliga steg och den känns allmänt tyvärr ganska buggig.
Svar: Hej, vi jobbar ständigt med apputvecklare, både befintliga och nya till plattformen. Gällande HERE's appar så har de precis annonserat sin ambition att även släppa appar på Windows 10 plattformen. Vi har inte hört något om de problem du beskriver. Det du kan göra är att kolla att du har den senaste mjukvaruuppdateringen i din telefon, annars kontakta vår support.

Supporttid
Update: Hur länge får windows 10, och enheter i sig ( mobiler, surfplattor,laptops) säkerhetsuppdateringar? när det gäller en iphone, så får väl den ca 36 månader, android i bästa fall 12-36 månader.. men undrar gärna också när det gäller era datorer och surfplattor.
Svar: Hej, Windows 10 har en supportlivscykel på 5+5 år. Vad gäller hårdvara är det beroende på tillverkare och konsumentlagstiftning i det land man köper i.  

Lumia 550
Lumia 550: Har Lumia 550 någon fördel gentemot lumia 640 (4gversionen), eller ska man passa på att köpa 640 om den åker ner till 1000 kr igen?
Svar: Hej, Mindre skärm i 550 annars ingen direkt skillnad.

Flash
mobile vs. pc: kommer windows 10 mobile vara mer begränsat än eindows 10 i datorn? kommer man tex kunna streama med flash och htlm5 precis som på datorn??
Svar: Flash nej, HTML5, ja

Continuum
nitze: musik via continium verkar  inte funka än! kommer detta?
Hej, det ska inte vara några problem att köra musik via continuum om du använder en universal app såsom groove.

Antivirus
AV: Behövs antivirus program till windows 10 mobile?
Svar: Hej, nej.

Tack för det stora intresset och alla frågor! Vill ni fortsätta diskussionen så följ oss gärna på facebook.com/microsoftlumiasverige eller på facebook.com/microsoft samt på twitter @MicrosoftSE eller @LumiaSverige. Ha en trevlig helg allihopa!

Relaterade artiklar