Annons

Samsungs kommande vikbara knappt uppgraderade

Läcka avslöjar mer om Samsungs Flip 4 och Fold 4

Enheternas batterikapacitet inte nödvändigtvis imponerande.

Publicerad Uppdaterad

Det har dykt upp mer information om Samsungs kommande vikbara enheter Galaxy Z Fold 4 och Galaxy Z Flip 4 tack vare läckaren Ice Universe. Framför allt handlar informationen om enheternas batterikapaciteter, och om informationen stämmer handlar det inte om överväldigande goda nyheter.

Enligt läckan kommer Z Fold 4 att ha en batterikapacitet på 4400 mAh vilket är lika mycket som den blivande föregångaren Z Fold 3. Z Flip 4 kommer däremot att få ett aningen större batteri än föregångaren på 3700 mAh jämfört med 3300 mAh i Z Flip 3. Bägge modellerna uppges få laddkapacitet på 25W, vilket är samma som Z Fold 3 men även här en liten uppgradering för Z Flip 3 som hade upp till 15W.

Enligt Ice Universe kommer Z Fold 4 att få ett aningen annorlunda format i utfällt läge, från Z Fold 3:s format på 5:4 till ett 6:5-format, vilket kommer att göra den lite bredare.

Bägge modellerna uppges får Qualcomm-processorn som kallas Snapdragon 8 Gen 1+ som tillverkas av TSMC, men hur rapporterna om förseningar för produktion av de kretsarna eventuellt påverkas de nya Samsung-modellerna återstår att se.

Källa