Ny Galaxy sipprar ut

Läcka avslöjar Samsung Galaxy A73

OnLeaks har nu publicerat läckta bilder och information om Samsungs kommande telefon Galaxy A73.

Publicerad Uppdaterad

Galaxy A73 kommer att ha en 6,7 tum stor Amoled-skärm med Full HD+-upplösning, det sedvanliga hålet för porträttkameran samt en fingeravtrycksläsare under skärmen. Det förekommer däremot lite olika information kring skärmens uppdateringsfrekvens, där vissa hävdar stöd för 90 Hz medan andra påstår att det går upp till 120 Hz.

På baksidan finns en kameramodul med en primär kamera på 108 megapixel medan de övriga än så länge har okända specifikationer.

Under skalet sitter en Qualcomm Snapdragon 750G tillsammans med 8 gigabyte arbetsminne och 128 gigabyte lagringsutrymme, men här kan det komma att dyka upp fler varianter. Telefonen kommer att levereras med Android 12. A73 drivs enligt uppgifterna av ett batteri på 5000 mAh som laddas med usb C på upp till 33W.

Samsung Galaxy A73 kommer att lanseras med färgerna guld och svart med en prislapp motsvarande ungefär 4500 kronor. Den senaste informationen påstår en lansering runt årsskiftet, medan tidigare läckor har pratat om andra kvartalet 2022.

Källa